Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie serwować
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna zjadać
każda kobieta, aby
błyskawicznie
spalić i poprawić własny metabolizm.
Smaczne jedzenie
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego powinno się
przygotować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki na odchudzanie brzucha

tabletki odchudzające recepta

Comments are closed.